Samo jedan život ili samo jedan od života?

Ako razmatram svoj život analogijski kako pristupam zadacima, izazovima koje kao sekvence unutar njega susrećem, rješavam, proživljavam, dakle unutar jednog (svog?!) života, ovog kojeg sam toliko-koliko(-toliko) jesam svjestan, to jest, povezujem racionalne točke svoga sjećanja u “nekakav” koliko-toliko kompletan (sve-obuhvatan), dosljedan (ne-proturječan), presudan (sa/bez finalnog suda), film-osobnog-života ..

{Godel(1), Godel(2), Turing..

}

.. onda moram reći da ću svu svoju inspiraciju i intuiciju pretočiti u ovu imaginaciju:

“Pojedinačno rješenje koje nalazim, u smislu destinacije rješenja situacije, inteligencijske ili emotivne senzacije, izazova, osviještenog doživljaja, zadatka, ..samo po sebi je nevažno, to jest nema za mene težinu bitka, ono bitno mi je – da se iz pojedinih projekcija gradi hologramska slika u prostoru-životu viših dimenzija. Na tom Putu matematika daje jasnije duhovne slike, a ljubav, koja druge ljudske duše, kao i druge duše pojava, drži za ruke, daje volju, životnu energiju, za ..dodatnu bitku još koju!”

Objavio Airinbert

Pjesnik i mistik matematskih korijena. Polja mojih interesa isprepletena su u nadanju da sam u procesu spajanja na univerzalnu svijest.

Komentiraj