Modrić

Modrić: Ancelotti-ju opet na terenu, a hr drušvu na klupi za sramoćenje

Licemjerno je osuđivati Modrića za grijeh prema društvu jer;

1. jer društvo Modriću nije ostavilo nikakvu praktičnu alternativu za takvu društvenu situaciju, korumpirano društvo ga je uhvatilo za vrat i davilo ga, a on se izmigoljio;

2. jer Modrić je cijelim svojim načinom života, dosljedno kao rijetko koji pripadnik hrvatskog društva, pokazao najpošteniji pristup, požrtvovnost, skromnost, rast u znanju, neprekidno učeći i ..prikladno je da bude uzor hrvatskoj mladosti.

Licemjerje je veliki grijeh, po kršćanskom svjetonazoru!

Oni koji ga žele staviti kao krpu pod svoje noge i njime oprati pod to je samo iz razloga što svojoj malenkosti na kratko žele pružiti osjećaj jednake vrijednosti sa, jednim-jedinim, Lukom Modrićem. To se zove zavist, a kada je cijelo društvo zavidno onda se to piše velikim slovom – Zavist.

Nađimo načine za rješavanje (svojih) društvenih problema, a ne bacajmo kamenje na ono svoje najvrednije što imamo. Formalnosti, kao “radili svoj posao”, pred Bogom..i svakim poštenim čovjekom, ne može biti izgovor, a uz to je nemoralno, podlo i glupo.

Objavio Airinbert

Pjesnik i mistik matematskih korijena. Polja mojih interesa isprepletena su u nadanju da sam u procesu spajanja na univerzalnu svijest.

Komentiraj